Waar vindt u Mahla?

Mahla is gelegen in het historische centrum van Mechelen, op een steenworp van de Dijle.


U vindt parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving, zowel in de straten in de buurt van Mahla en aan de Dijle, als in de ondergrondse parkings van de stad Mechelen. De ondergrondse parking van congrescentrum LAMOT vindt u op 200m en de ondergrondse parking van de Grote Markt en van de Kathedraal zijn op 300m van Mahla gelegen.

Vanuit de ondergrondse parking van congrescentrum LAMOT wandelt u naar de Dijle. Daar is er een voetgangersbrug over de Dijle naar de Vismarkt. Op de Vismarkt ga je links en kom je in de Drabstraat.

Vanuit de ondergrondse parking van de Grote Markt of van de Kathedraal wandelt u naar de Ijzerenleen. Op het einde van de Ijzerenleen (net voor de brug over de Dijle) gaat u rechtsaf naar de Vismarkt. Je wandelt rechtdoor de Vismarkt over en komt dan in de Drabstraat.

Mahla - Advocaten en Bemiddelaars
Drabstraat 10, B - 2800 Mechelen
Tel.: +32 (0)15 20 80 80
Fax: +32 (0)15 20 05 92

Routebeschrijving

  • Komende van de richting Antwerpen of Brussel: E19, afrit 9 (Willebroek - Mechelen-Noord - Mechelen-Centrum – Nekker), volg richting Mechelen-Centrum (N16) gedurende 1 km, kruispunt met Guido-Gezellelaan rechtdoor (is de Edgard Tinellaan), volg deze tot aan de volgende verkeerslichten (50 m.) en sla rechts af in de Katelijnestraat. Volg deze gedurende 300 m., rij voorbij de Katelijnekerk, die zich links bevindt, en neem vervolgens de tweede straat rechts, de A-B-straat. Volg deze straat die na 100 m. van naam verandert in Melaan. Na ongeveer 300 m. op het einde van de Melaan, vlak voorbij het Conservatorium, zal u een klein pleintje vinden met links op de hoek (Drabstraat) het grote witte Hooghuys. Daar is Mahla gevestigd.
  • Komende van de richting Leuven: N26 (Leuvensesteenweg) tot aan de binnenring van Mechelen (net voorbij de spoorwegbrug), sla rechts af op de Zandpoortvest, volg de Zandpoortvest gedurende 600 meter Vervolg je weg over de Zwartzustervest gedurende 600 m. De straat verandert dan van naam in Edgard Tinelllaan. Volg deze gedurende 400 m. en sla dan links af in de Katelijnestraat. Volg deze gedurende 300 m., rij voorbij de Katelijnekerk, die zich links bevindt, en vervolgens de tweede straat rechts, de A-B-straat. Volg deze straat die na 100 m. van naam verandert in Melaan. Na ongeveer 300 m. op het einde van de Melaan, vlak voorbij het Conservatorium, zal u een klein pleintje vinden met links op de hoek (Drabstraat) het grote witte Hooghuys. Daar is Mahla gevestigd.
  • Komende van de richting Sint-Niklaas: N16 (Gentsesteenweg) helemaal ten einde en vervolgen over de brug van de E19, vervolgens de weg verderzetten zoals komende van de richting Antwerpen of Brussel.
  • Komende van de richting Lier: N14 (Liersesteenweg) helemaal ten einde tot aan de binnenring van Mechelen (aan de gevangenis), daar rechtsaf de Edgard Tinelllaan, volg deze gedurende 400 m. en sla dan links af in de Katelijnestraat. Volg deze gedurende 300 m., rij voorbij de Katelijnekerk, die zich links bevindt, en vervolgens de tweede straat rechts, de A-B-straat. Volg deze straat die na 100 m. van naam verandert in Melaan. Na ongeveer 300 m. op het einde van de Melaan, vlak voorbij het Conservatorium, zal u een klein pleintje vinden met links op de hoek (Drabstraat) het grote witte Hooghuys. Daar is Mahla gevestigd.
  • Voor de parking van Congrescentrum LAMOT: In de Katelijnestraat (zie vorige routebeschrijvingen) neem je niet de A-B-straat, maar rij je rechtdoor. Na 50 meter rij je voorbij de Wollenmarkt en de Sint-Rombouts-kathedraal. Je moet dan rechts aanhouden (om niet op de Grote Markt te rijden) en komt zo op de Ijzerenleen. De Ijzerenleen rij je helemaal af (250 m.) en dan rij je over een bruggetje over de Dijle. Van op dit bruggetje zie je aan je rechterkant Congrescentrum LAMOT staan en ongeveer 50 m. voorbij dit bruggetje vind je aan je rechterkant de ingang van de parking van het Congrescentrum.
  • Voor de parking van de Wollenmarkt: In de Katelijnestraat (zie vorige routebeschrijvingen) neem je niet de A-B-straat, maar rij je rechtdoor. Na 50 meter zal je links de ingang van de parking van de Wollenmarkt zien.
  • Voor de parking van de Grote Markt: In de Katelijnestraat (zie vorige routebeschrijvingen) neem je niet de A-B-straat, maar rij je rechtdoor. Na 50 meter rij je voorbij de Wollenmarkt en de Sint-Rombouts-kathedraal. Je moet dan links aanhouden (alsof je op de Grote Markt zou rijden). Je zal dan de ingang van de parking van de Grote Markt zien..