Wie is Mahla?

Mahla is een ondernemend advocatenkantoor. U vindt bij ons een brede expertise en ervaring in de verschillende rechtstakken onder één dak.


Met Mahla staan wij midden in de samenleving en herkennen wij snel uw problemen. Met persoonlijke betrokkenheid pakken wij uw zaken doelgericht aan en streven naar creatieve oplossingen. Onze cliënten waarderen deze aanpak. Snel handelen is daarbij vanzelfsprekend.

Bij Mahla hebben onze enthousiaste advocaten een perfecte opleiding genoten, bekwamen zij zich verder door permanente bijscholing en hanteren zij de hoogste professionele standaarden. U treft bij ons een forse dosis ondernemersgeest aan die we laten zien door niet altijd voor de platgetreden paden te kiezen, te investeren in nieuwe juridische procedures en voor iedere cliënt tot het uiterste te gaan. We tonen daarbij een oprechte interesse voor de mens achter iedere zaak.

Mahla is gelegen in het historische centrum van Mechelen, gemakkelijk bereikbaar, centraal tussen Antwerpen en Brussel. In de nabije omgeving zijn ruime parkeermogelijkheden. Wij komen graag naar u toe, omdat wij weten dat succesvol ondernemen een kwestie is van uw tijd optimaal te benutten.

De administratieve medewerkers

  • Sanae Amrani
  • Wendy Wachtelaer
  • Anja De Doncker †

Waar komt Mahla vandaan?

Enig opzoekwerk bracht ons bij de oudste plaatsnaam voor de stad Mechelen. Mahla blijkt een ontmoetingsplaats geweest te zijn voor de mannen uit de omliggende Merovingische nederzettingen, waar de vrije Franken samen kwamen om recht te spreken.

Mahla - Advocaten en Bemiddelaars
Drabstraat 10, B - 2800 Mechelen
Tel.: +32 (0)15 20 80 80
Fax: +32 (0)15 20 05 92